חסימה בטלפון

השאלה: לגבי הפלאפונים עד כמה מותר שיהיה פתוח והאם אשה צריכה בכלל לחסום?

התשובה

מכון פוע"ה | כ"ב תמוז תשע"ו 21:53

לשואל שלום וברכה

התשובה לשאלתך מורכבת מכדי שיהיה ניתן לפרוש אותה בכמה מילים באמצעות המענה בדוא"ל.

הדבר תלוי מאוד באדם עצמו ובשאלת הגלישה באופן כללי.

כללית אומר, שרצוי מאוד שאדם יגביל את עצמו בשעות הגלישה בטלפון, ובכלל, כדאי שהאדם יקבע שעות בהן אין הוא צמוד לטלפון.

לגבי החסימה, בודאי שזה דבר טוב וחשוב, ללא קשר לשאלה מה אשתך רוצה וחושבת. אמנם במצב בו אתה חושב שהחסימה אינה נצרכת ועושה זאת רק כי אשתך "מכריחה" אותך, נראה לי שחשוב ששניכם ביחד תיצרו קשר עם רב העוסק בתחום של שלום בית, על מנת שייעץ לכם באופן אישי.

כל טוב

אריה כץ

רב משיב במכון פוע"ה