אמצעי מניעה

השאלה: שלום רב. ברצוני לשאול איך אני יכול לקיים יחסי אישות עם אשתי? הנרות נגד הריון כבר לא מייצרים , גלולות היא לא מוכנה לקחת. האם קונדום במקרה שלי מותר על פי ההלכה. אני לא יודע מה לעשות?

התשובה

מכון פוע"ה | י"ז אייר תשע"ו 10:30

שלום וברכה

קונדום הוא אמצעי מניעה אסור על פי ההלכה, כיוון שיש בו השחתת זרע.

לגבי הנרות, אמנם הפסיקו ליצר בארץ נרות, אבל ניתן להשיג נרות שמיבאים מחו"ל במקומות מסוימים.

בכל אופן, הייתי ממליץ ליצור קשר טלפוני עם מכון פוע"ה 02-6515050, ולדבר עם אחד הרבנים המשיבים על מנת לתת את המענה המתאים ביותר למצבכם.

כל טוב

אריה כץ

רב משיב מכון פוע"ה