איך אנ ימגיע לחיבור ממשי?

השאלה: שלום רב אני בת 15 ואני דתייה לאומית. עד לא מזמן שלחתי שאלה אך לא כל כך הצלחתי להתחבר לתשובה מה שניסחתי בשאלה היה שאני מאמינה שהקב"ה אכן קיים אבל אני לא מצליחה להגיע לחיבור אמיתי ולהרגיש את הקב"ה התשובה ענתה לי שעליי להתפלל וזה מה שיעזור לי להתחבר כניראה ששכחתי לנסח בשאלה שלי שגם על ידי תפילה אני לא מרגישה חיבור כי אני מתפללת מסידור שבו כתבו והכתיבו לי דברים שעליי להגיד אני יודעת שעליי ללמוד את הסידור וליראות שזה בעצם הבקשות שלי אך עדיין אני לא מרגישה חיבור. אני צריכה עזרה ואני ממש רוצה שיעזרו לי כי אני רוצה להאמין לא מפחד או מהכרח אלה מאהבה ורצון איך אני מגיע לחיבור זה אפשרי לילדה כמוני להגיע לחיבור כזה? אני רוצה אבל לא מצליחה מה עליי לעשות אני רוצה להיות מאמינה מחוברת אני רוצה !!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:37:11 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלתך מובנת, והתפילה שמדובר עליה הכוונה היא שיש תפילה קבועה ומתוקנת, אותה על תמעיטי, אולם אדרבא תוסיפי את עצמך בכל ברכה, כגון בברכת "סלח לנו", רפאנו", וכן הלאה בכל ברכה ונושא הוסיפי את הדברים האשיים שלך, אולם את נוסח הברכה המקורית לא לשנת. וכך תמציאי את עצמך בכל ברכה וברכה.