אמונה

השאלה: יש לי בעיות באמונה אולי משה זחחף חלילה את מעמד הר סיני הרי אף אחד לא התקרב אולי הוא עשה מדורה גדולה אם עוד אנשי סוד וגרם שכל העם יראו הרבה עשן או משהו נסיתי לחשוב על ה"הוכחות" של הרב זמיר כוהן על אמיתות התורה כמו נבואות שהתגשמו אבל גם לאינדיאנים היתה נבואה שהתגשמה (ואולי עוד הרבה) סיפורים של מוות קליני-הרי נוצרים ראו שם במוות קליני צלב גדול אולי כל היהדות היא טעות אולי לנוצים ולמוסלמים יש תירוצים לכל הסתירות בתורתם כמו שיש בגמרא אמרו לי עמ"י הוא אחד העמים הכי עתיקים שיש איך הוא שרד? ברור שה´ איתו אבל הערבים היו עוד לפני אברהם אבינו והם קיימים והאנדיאנים הם חיים עד היום ועמי המזרח הרחוק? תעזרו לי! אני עומד ליפול באמונה אני כל יום מתפלל לה´ שיציל אותי באמונה הצילווו!!!!

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:18:46 AM
יש לי בעיות באמונה אולי משה זחחף חלילה את מעמד הר סיני הרי אף אחד לא התקרב אולי הוא עשה מדורה גדולה אם עוד אנשי סוד וגרם שכל העם יראו הרבה עשן או משהו נסיתי לחשוב על ה"הוכחות" של הרב זמיר כוהן על אמיתות התורה כמו נבואות שהתגשמו אבל גם לאינדיאנים היתה נבואה שהתגשמה (ואולי עוד הרבה) סיפורים של מוות קליני-הרי נוצרים ראו שם במוות קליני צלב גדול אולי כל היהדות היא טעות אולי לנוצים ולמוסלמים יש תירוצים לכל הסתירות בתורתם כמו שיש בגמרא אמרו לי עמ"י הוא אחד העמים הכי עתיקים שיש איך הוא שרד? ברור שה´ איתו אבל הערבים היו עוד לפני אברהם אבינו והם קיימים והאנדיאנים הם חיים עד היום ועמי המזרח הרחוק? תעזרו לי! אני עומד ליפול באמונה אני כל יום מתפלל לה´ שיציל אותי באמונה הצילווו!!!!