בשביל מה נועדנו?

השאלה:

שלום כבוד הרב וערב טוב, אבא שלי לומד קבלה ואני גם מתעניין בזה, רואה מדי פעם בטלוויזיה ולומד קצת מאבי.
הם מדברים שם על חיבור, על אגו מיותר, אהבה, אני עדיין מנסה לדעת, בשביל מה אנחנו קיימים..
בשביל להתחבר? לאהוב? לשנוא? לחיות ביחד או לבד?להתגבר על האגו? להגשים חלומות? בשביל לעבור מחזוריות ולהתחיל כל הזמן התחלות חדשות? או שאנחנו בכלל כלי משחק של גורם חיצוני כלשהו. אשמח אם תענה לי על התשובה בצורה מלאה ותעזור לי להבין את זה בצורה הטובה ביותר. תודה

התשובה

הרב יעקב אריאל |

התשובה ארוכה מכדי להיענות באתר.