גאולה

השאלה: שלום
אני מתחזק עכשיו בתשובה ואני רוצה לדעת אם ה´ סולח לכל מי שמתחרט במעשיו ומבקש מחילה לעל החטאים זת למרות שתמיד ידעתישיש אלוהים וגם תמיד אחרי אותו מעשה רע התחרטתי עליו אבל כל פעם חזרתי עליו ועל עוד הרבה מעשים אבל עכשיו אני מקפיד וגם התחרטתי ובכיתי אני רוצה לדעת אם ה´ יסלח לי על מעשיי

ועוד משו כל הזמן אומרים גוגו מגוג מלחמה גאולה זה נורא מפחיד אותי הנושא הזה אומרים שזאת תקופה קשה ואני נורא פוחד מכך מצד אחד אנחנו מתפללים לתקופה זאת כל הזמן בתפילה אבל מצד שני אני מפחד ונורא חרד לגורלי ולגורל משפחתי ובכלל כל כם ישראל אני נורא פוחד מכך ואומרים שהתקופה הזאת ממש צריכה להגיע ואני לא יודע מה לעשות אם מי לדבר איך ניצלים ממה שהולך לקרות בבקשה תעזרו לי תודה מראש ה´ יברך אותכם

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:04:38 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הקב"ה סולח ומוחל לכל אשר יקראהו באמת. כפי שדוד המלך נרפא ונסלח לו כאשר הבקשה היא אמיתית.
כדאי לך לעיין בספר "אשיב ממצולות" של הרב יהושע שפירא מישיבת רמת גן.