המשיח עכשיו בתל אביב

השאלה: האם שמעתם על אתר M424 כתוב שם שהמשיח בתל אביב אני מאמין בזה סבי סיפר לי גם שהוא ראה אותו[סבי קרא את כל הזוהר] ואני מאמין בזה וכתוב שם הרבה דברים קשים על עם ישראל ואני מאמין בזה ואני חלמתי חלום כזה אני יושב בבית ואני רואה מישו אני שואל מי אתה? הוא עונה לי אני אתה וב 2015 יהיה מלחמת גוג ומגוג ואני רואה מהחלון טילים נופלים וסבי סיפר לי עוד הרבה דברים והוא אומר לי שהכול שם נכון וגם הולכת ליהיות רעידת אדמה בארץ 27 בסולם ריכטר ואני רוצה לשאול אתכם כל הרבנים האם מישו מכם קרא את האתר הסתכל או משו כזה??

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:15:57 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לרבנים אין זמן לשטויות. וכל האתר הוא פטפוטי מילים שאין להם כל בסיס אמיתי.

גמר טוב