המשך- טאי צ'י

השאלה:

נראה לי ששאלתי לא הובנה:
(לו יצוייר ש)תנועות הטאי צי בעצמם משמשות כמזרח לעבודה זרה - האם יהיה מותר לעשות תנועות אלו שלא לשם ע"ז, כלומר האם ע"ז יכולה "לחול" על תנועות גופניות ולאוסרן.
ב. לבירור השאלה הקודמת, הטאי צי לפי הויקיפדיה מתבסס על טאואיזם, האם טאואיזם - להבנתו של הרב זו ע"ז או פילוסופיה רוחנית זרה - והיא רק חולין
תודה
ושנה טובה

התשובה

הרב יעקב אריאל |

כנראה שהביאורים בכתב אינם מספיקים, ולכן תיגש לרב באזור מגוריך, תסביר לו באלו תנועות מדובר ומה קשרן ל'טאו' והאם הוא עבודה זרה או סגנון חיים.