הריון

השאלה: בקר טוב ושבוע טוב,
אני שירה בת רחל בת 25 יוצאת עם בחור בשם משה בן ז´קלין מזה 3 שנים.נכנסתי להריון לא במכוון ואני מאוד רוצה את הילד.היום אני כבר בחודש חמישי ומשה לוחץ עלי ללא הרף לעשות הפסקת הריון.אני רוצה את התינוק יותר מכל דבר אך הוא מאיים שאם אני לא אפיל את התינוק החסר אונים הוא לא יכיר בו ולא בי לעולם.
יש בי פחדים נוראיים,איני יודעת כיצד לפעול אך מה שבטוח שאת התינוק אני אוהבת יותר מכל!!!
אני פונה בכל לשון של בקשה אם זה אפשרי אפילו להרים טלפון לבן זוגי משה דיין למספר 054-7717902 ואולי שיחה מרב או מגורם שאינו מעורב תשנה את דעתו.כשאני מסבירה לו שזהו רצח לכל דבר הוא בוחר לא להאמין ולהגיד שזה עדיין לא ילד.מתחננת לעזרה במהירות האפשרית!!!!!!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:54:48 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני חושב שאת צודקת בדבריך, ואין להפיל תינוק כזה, אבל עליך לפנות לאגודת אפרת, שהם מטפלים בנושאים אלו, והם ידעו איך לדבר עם החבר, זו צריכה להיות שיחה מקצועית. הטלפון באפרת 026536212.

כתיבה וחתימה טובה