התרת נדרים

השאלה: שלום לך כבוד הרב,
אני בת 15. היה לי חבר מהיסודי במשך 3-4 שנים. לפני כ3 חודשים נשבעתי לחבר הקודם שלי שלא אדבר איתו יותר ונשבעתי בחיי ובהורים שלי, וזה נבע מתוך כעס ואי שליטה. אני מודעת לזה שאני צריכה לשמור על פי ואני אשמור ולמדתי את הלקח. אני מבקשת בכל בקשה איך להתיר את הנדר כי הוא היה האהבה הראשונה שלי ואני מפחדת שאני בטעות ידבר איתו וה´ הוא דבר ראשון אצלי ואני מתחננת עם יש אפשרות להתיר נדרים במקרה שלי. לפני ככמה חודשים שאלתי אותך על זה ואמרת לי שזה אפשרי וללכת לרב הקהילתי.. אני כל יום הולכת בצהריים וסגור ואני כבר מתחננת...זה גורם לי לחשוב שזה לא אפשרי...אני מפחדת לאבד אותו בגלל השטויות שלי. בבקשה כבוד הרב איך אני יוצרת קשר עם רב מהסביבה וכבר מסיימת עם זה! ...אני ניסיתי והלכתי ולא מוצאת את הרב. בבקשה אני ממש נואשת ואני מפחדת לוותר כבר..בבקשה תעזרו לי... בתודה מראש שרית.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:29:33 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תלכי לבית הכנסת או בשעות הבוקר (6-7 בבוקר) או בשעות מנחה ערבית 18:30-19:30.

כתיבה וחתימה טובה