חזרה בתשובה ב''ה

השאלה: שלום כבוד הרב!
לאחרונה אני מתקרבת לדת, ומרגישה גם קרובה יותר אל הקב"ה.
זהמשהו שאני רוצה להכנס אליו, לחזור בתשובה ולהתחזק באמת, וכבר חשבתי עלזה וכך באמת אני רואה גם את חיי בעתיד בעזרת השם, אבל זה ממש קשה כי אני מבית חילוני.
אני חושבת שמה שהכי יעזור לי זה מישהו שידריך אותי. הרי אין ללי רב וכל המכרים של חילוניים ...
הרב של האיזור שלנו הוא הרב עוזיאל אליהו.אבא שלי מאוד מעריך אותו והמליץ לי לפנות אליו, אבל אני לא יודעת איך, ומה אני אגיד לו, כי זה נשמע מוזר "אתה יכול להיות הרב שלי וללוות אותי? "
מה אני יכולה לעשות?
אשמח לעצה לגבי מישהו/מישהי עדיף שתתמוךבי.
תודה רבה
שבת שלום

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/28/2013 11:22:42 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

הרב שבשכונתך הוא הבחירה הנכונה מכיוון שהוא מכיר את המשפחה וזמין אליך גם בשבתות וחגים, כך שאם יש לך אפשרות להתחבר אליו. אפשר לפנות אליו ולהגיד לו את הדברים בצורה ישרה,והוא בודאי ישמח לעזור.

חזקי ואמצי.