ניתוח

השאלה: אני רוצה לדעת האם מותר לעשות ניתוח בעיניים לא לשנות אותם אלא למתוח אותם קצת רק כדי שיהיו קצת מלוכסנות??

אם אפשר לענות לי על השאלה בברור אני אשמח!!!
זה ממש ממש דחוף לי.. תודה רבה!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:47:41 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

כל ניתוח יש בו סכנה, על כן אין להכנס למצב של סכנה לעולם, אלא לצורך גדול ודברים חשובים, סתם צורת עיניים איננה פעולה חשובה, אלא א"כ יש בעיה מיוחדת (שלא פורט בשאלה) כגון מניעת שידוך וכדו´, אבל סתם ליופי אין להכנס לכל ניתוח, אפילו אם יבטיחו הרופאים שאין בו סכנה, אין הולכים בנפשות אחר הרוב ועל כן אסור להסתכן.