פגישה עם העבר

השאלה: לפני שנה בערך היה לי חבר , שמרנו נגיעה ב"ה אבל ברור שזה לא הוביל לאף מקום .. 3 ימים אחרי נפרדתי ממנו כי ידעתי שזה לא נכון ולא צודק שיהיה לי חבר בגיל 14 ,מאז ניסיתי תמיד להתחזק אבל לא תמיד הלך לי - השפעות של המערב , ועכשיו שאני גדולה מספיק - גילי נושק ל 16 אני מרגישה שקורה בי תהליך של התחזקות ורצון להתקרב לד´ , אבל לפני שנה .. החבר , עדין לא מרפה ממני,אני מרגישה שלא הסברתי לו במדוייק למה נפרדתי ממנו ,אני רוצה שידע שעשיתי את זה כי הבנתי , הבנתי שאני לא צריכה את זה וזה סתם מכשול בהתחזקות .. אבל עכשיו אני רוצה לסגור קצוות , לגמור עם זה אחת ולתמיד , בסניף אנחנו לא מדברים (אני מדריכה בסניפו) ואפילו שבת שלום לא אומרים . .. האפ אני יכולה להפגש עם לחצי שעה - 20 דק´ כדי לסגור את קצוות העבר אחת ולמתיד ולהמשיך בהתחזקות ובחיים שלי ?!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:31:40 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם זה חשוב לך, את יכולה להפגש במקום פתוח שיש בו עוברים ושבים ולדון עמו בכובד ראש ולהסביר את הדברים, אם אלו דברים רציניים ולא בקלות ראש. כדאי שתתכנני היטב את הדברים מראש.

חודש מבורך