פרקי שירה

השאלה: שלום אני בחורה כבת 20 קראתי בשבת בעלון "עולם קטן" שמישהי סיפרה שהיא קראה 40 יום פרקי שירה ונענתה לאחר שבוע של קריאה בענין זייוג.החלטתי לנסות גם ואני כבר אחרי שבועים ולא רואה שום דבר. אומנם היו שני הצעות בכלל לא רלוונטיות.לפעמים אני מתחילה קצת להתייאש..
(אם אפשר לא לפרסם)
תודה רבה ושנה טובה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 3:35:01 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

קריאת פרקי שירה (אם מבינים אותם) הם מועילים בפני עצמם, ואין לכך שייכות לזווגים וכדו´. אולם כל מעשה טוב יכול לקרב את עניין הזווג המתאים. לעניין הייאוש אינני מבין מדוע בחורה בגילך בכלל שייכת בעניין של ייאוש בנושא, מי שמאמינה בבורא עולם ויודעת את ערכה תמצא את זווגה האמיתי והראוי לה.

כתיבה וחתימה טובה