שירים

השאלה: בס"ד

שלום הרב קוראים לי מור ושאלתי היא כזאת שמעתי ממקור מסוים לא זוכרת בידיוק מאיפה שיש כמה זמרים דתים שאסור לשמוע אותם בגלל מעשים מסוימים שעשו שלא היו מקובלים עכשו רציתי לדעת האם מותר לי עדיין לשמוע אותם כי אותי השירים האלה עדיין מחזיקים ואני לא מתיחסת למי ששר אותם תודה מראש

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:51:54 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל זמן שאין פסק הלכה מטעם הרבנות הראשית לישראל האוסרת לשמוע זמרים מסוימים, אין להתיחס לשמועות וחלקי שמועות שעיקרם לשון הרע ורכילות, ופגיעה בפרנסה של אנשים אחרים. על כן כל זמן שאין לך מידע מדויק ומהימן את יכולה לשמוע את מי שהיית רגילה לשמוע עד עכשיו.