בחורה חילונית מחפשת שיעור

השאלה: שלום לצוות חברים מקשיבים
התגלגלה אלי בקשה מחיילת קצינה בת 24 שמחפשת בתקופה האחרונה לשמוע שיעורי יהדות בירושלים
היא יכולה רק בסוף השבוע כלומר יום חמישי , ואת זה די קשה למצוא . האם תוכלו להמליץ על בתי מדרש , מקומות עם שיעורים בימי חמישי בערב בירושלים או אפילו בסביבות י-ם , אם לא שיעור אולי היא תרצה מישהי לחברותא...?

שבוע טוב.
נ.ב שאלה שלי בעניין , בכלל אפשר למצוא חברותא דרככם? אני אישית מחפשת מישהי\ו שאוכל ללמוד איתה\ו באופן אישי אמונה-יהדות אני מבית דתי לאומי דווקא חזק (די שכלתן)אבל זה לא המקום שאני נמצאת בו כרגע , לא מצאתי תקופה ארוכה מישהו-(לא מהמשפחה)שאוכל ללמוד איתה\ו לשאול את השאלות הרבות שעולות לי , ודילמות שיש לי בעניינים בסיסיים .אני הולכת לשיעורים כמו כולם אבל אני מרגישה שעולים לי מהם הרבה שאלות מהותיות ,הרבה חוסר אמונה ואין לי למי כ"כ למי לפנות בברור ברמה אישית ועמוקה, דקה שתיים מרב שנתן שיעור או תשובה במייל זה לא נותן הרבה ואני נשארת כבר תקופה ארוכה במצב ביניים -דתי מאוד לא פשוט. העניין הזה מאוד מאוד חשוב לי והייתי שמחה מאוד אם יהיה לכם כתובת למישהי\ו כזה ,אגב אני מגוש עציון ואולי יש מישהו כזה באזור ?

בתודה מראש
רותם

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 2:26:14 PM
בס"ד

ברכת ד´

כדאי לפנות למכון אורה שבירושלים, הם עוסקים בשאלות אלו.