גיור בהונגריה

השאלה: שלום רב
כיצד ניתן לעבור הליך גיור במדינה שבה אין נציגות לבית הדין?וליתר דיוק - כיצד ניתן לעבור הליך גיור בהונגריה בה אין נציגות לבית הדין?או האם ניתן ללמוד אצל רב המקובל לצורך כך בהונגריה ולהבחן בסוף התהליך ברבנות בישראל?

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 6:56:42 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מי שרוצה להיות יהודי אמיתי צריך ללמוד קודם כל את כל דיני היהדות מצד עצם הלימוד. אדם שנהג במנהגי יהדות יכול לאחר מכן לבוא לארץ ואם ימשיך בדרך התורה והמצוה תחת פיקוח בית דין רבני, יוכל לעבור גיור בארץ.