יעןץ דחוווףףף!!!

השאלה: שלום כבוד הרב.
בן זוגי נמצא בתהליך גיור, הוא בתהליך כבר כמעט שנה. השבוע גיליתי שאני בהריון ואיני יודעת מה לעשות.
אני מאוד חוששת שהדבר יפגע בתהליך הגיור ובמיוחד מכך שהילד יוולד מחוץ לנישואין. כרגע המבחן בבית דין נראה רחוק מאיתנו שכן הרב שמעביר את קורס הגיור מגיש למבחן בעיקר את הנשואים ורוב הרווקים שבקורס כבר איבדו תקווה.
באמת שאיני יודעת מה לעשות, אני יודעת שהפלה אסורה ואיני רוצה לעשות זאת שכן זה עובר חסר ישע אבל אובדת עצות ומאוד מאוד מבולבלת...
אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי ולייעץ מיה עליי לעשות..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 7:36:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

א. כדאי לדבר עם המורה על העניין אולי הוא יכול לקדם את ההגשה לבית הדין, ובתנאי שאמנם החבר רוצה להתגייר ואתם שניכם רוצים לקיים מצוות. בייחוד אם הוא כבר שנה בתהליך א"כ בקרוב הוא יגש לבית הדין.
ב. הילד שיולד יהיה יהודי לכל דבר.
ג. ברור שהפלה אסורה והיא נגד ההלכה והמוסר האנושי.
ד. לדעתי כל הדברים יכולים להסתדר במהרה אם תלכו בדרך הישרה והטובה.

חג כשר ושמח