שם לי

השאלה: צהריים טובים
שמי יוליה ואני כרגע בתהליך גיור ואני בקרוב אצתרך לבחור שם עברי , נולדתי ב 23 ליולי שזה עם אני לא טועה חודש עברי אב , החלפת שם זה מאוד רציני. ואני אשמח לקבל את עצתך.
תודה ויום טוב

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 6:50:56 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מה את רוצה להביע במהלך הגירות, האם את רוצה להודות לקב"ה על חסדו עמך לצורך זה כדאי לקרוא רות - שרוותה לקב"ה בשירות ותשבחות או יהודית. אולי יש איזה אמא מאמהות האומה שאת מזדהה איתה ביותר. את צריכה להחליט ולהבהיר את רגשותייך בעקבות הגיור ומהו מסמל, ולאחר מכן לבחור שם שיתאים למסר זה.

בהצלחה