אוכל בחו´´ל

השאלה: שלום רב,

בעוד כחודשיים אני טסה לארה"ב לבקר משפחה קרובה לפני חתונתי. (סבתא, דודה, בני דודים...)

ברצוני לשאול: מה אפשרי לאכול שם? האם יש אפשרות לשלוח לי רשימה של מוצרים מותרים ואסורים?(חלבי, בשרי, פרוה)

ככל הנראה דודתי תכשיר את המטבח או תפריד בשבילי כלים מסויימים אך אני רוצה לדעת מה מותר לאכול ומה אסור, גם במקרה והיא לא תכשיר.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 10:44:00 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בארצות הברית יש הרבה ועדי כשרות מסודרים, כגון O.U וכשרויות מקומיות, אתה צריך לדעת להיכן אתה מגיע ולראות שיש שם כשרות על מוצרים שונים. זאת הדרך היחידה לאכול בחו"ל.