אינטרנט

השאלה:

שלום כבוד הרב יש לי מחשב נייד ומותקן בו ראוטר {קולט אינטרנט}ובבניין שאני גר קולט אינטרנט של חברה או אחד הבתים איני יודע שאלתי כזו האם מותר לי לישתמש בחינת נהנה ולא חסר יתכן שאולי מאיט לו את האינטרנט ואולי כן חסר אבל נראה לי שלא?.שאלה שניה סתם גם בלי קשר כול מקום שאני נמצא האם מותר לי לשתמש באינטרנט שאני קולט בדרך הרעית הרי אני לא משלם אבל מצ שני החברות כנראה מכירות את האפשרות הזו שיש במחשבים נידיים ולקחו את זה בחשבון אז מצד החברות האם גם מותר לישתמש?. תודה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 7:56:58 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מותר להשתמש בכך כל זמן שאינך מאט לחברך את המהירות והספק העבודה שלו, אם יש חשש ולא הקטן שאתה פוגע בשני אינך יכול להשתמש ברשת.