הקלה בכיסוי ראש

השאלה: שלום,
אני יוצאת עם בחור אשר נראה מתאים לי מכל הבחינות, הוא מעוניין שאשים כיסוי ראש מלא לאחר החתונה, הדבר קצת מרתיע אותי, אמרתי לו שאני מוכנה לשים כיסוי חלקי מו בנדנה, או מטפחת עם שיער בחוץ.
מבחינתו רק אם יש היתר מאחד הרבנים ללכת עם שיער בחוץ אז זה מקובל עליו.
שאלתי היא האם ישנו היתר כזה, האם אפשרי ללכת עם כיסוי חלקי מבחינת התורה וההלכה?

תודה מראש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:37:46 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אשרייך ואשרי חלקו של חברך שאלו הן השאלות שבינכם, וברור שיש לכסות את הראש כולו, אפשר לפי חלק מהדעות לגלות את שתי האצבעות הראשונות בתחילת הראש (מצח).

בהצלחה

מועדים לשמחה