ימי בין המצרים- קריוקי והתנדבות

השאלה: שלום כבוד הרב!
אני מתנדבת בגן של ילדים עם עוורון ולקויות ראיה. מחר (יום חמישי) זה היום האחרון ויש פעילות של קריוקי ואחרי זה יש פעילות סיום. אני התחיבתי לקיטנה. שאלתי היא האם יש בזה בעיה? (אני אשכנזיה)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 1:35:18 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן עקרוני שירה נאסרה, על כן לכאורה פעילות כזאת צריכה להאסר.
אולם מכיוון שמדובר בילדים קטנים, וכמו כן יש להם לקויות, נראה שאם אפשר להשתחרר מכך עדיף, אולם אם אין ברירה וכבר חתמת על כך תשתדלי לא להנות ולא לשמוח מכך, ורק תעזרי לילדים.