כבוד אב

השאלה: כבוד הרב
אבי מרבה לדבר דברים לא הגיונים , ופעמים רבות פולט הערות פוגעניות כלפי רבנים או כלפי אנשים שונים בהם נפגש דבר הגורם לאנשים לכעוס עלו או ללעוג לו . במיוחד כאשר הוא אומר לאנשים דברים המתפרשים כהבל או מספר דברים שקרו בחייו למרות שאינם הגיונים וכדומה .
כיצד עלי לנהוג בכדי שמחד לא אפגע בו ומאידך לא יגרם מצב שיהפך חלילה ללעג וקלס או יחיה במדון עם כל סובבו .

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 2:53:13 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש לשדלו לגשת לטיפול מקצועי בנושא, כדאי שהוא ילך אבל אם לא מסכים כדאי להתייעץ עם גורם מוסמך כיצד להביא אותו לטיפול אצל הגורפ המוסמך.