כרובית וברוקולי

השאלה: שלום ותודה רבה:)
הבנתי שכרובית קפואה זה בעיה .. והייתה גם כתבה שבו הרב דב ליאור מזהיר מפני חברות מסויימות שכתובות שכשרות אך הם ממש לא..http://www.inn.co.il/News/News.aspx/160432
עכשיו השאלה שלי זה אם ברוקולי קפוא זה בסדר..? או שעדיף גם ברוקולי וגם כרובית טריים של גוש קטיף..?!יש חברה קפואה שכן מותר לקנות..?!
תודה רבה :)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/6/2013 7:34:05 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

גם הכרובית וגם הברוקלי הקפואים (תוצרת הארץ) אין להשתמש כלל, ולעניין שאלתך על ברוקולי נמצא בפני תוצאות בדיקות של שני חבילות ברוקולי באחת 8 חרקים, ובשניה 6 חרקים, כך שכעת התשובה לשאלתך ברורה.
אפשר לרכוש ברוקולי וכרובית טריים מתוצרת מפוקחת של חסלט.