כשרות חסה

השאלה: איזה חסה מותר לאכול ללא חשש תולעים?אני הבנתי שרק חסלט ולא שום סוג אחר כמו:גלאט עלים או אפילו חסה בהשגחת הרב רובין.זה נכון?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/6/2013 11:48:03 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מה ששמעת הוא נכון. ידוע שחברת חסלט היא מהדרת מאד בכשרות, יש לה מערך רציני של משגיחים ומפקחים בשטח, דבר שגורם למניעת חרקים, ולתוצרת מהודרת במיוחד. כמו כן פועלים בחברת חסלט לשמור את המוצר שלא יהיו בו חומרי הדברה, ובכך משתדלים גם למעט בסכנות בריאות שונות, דבר שהוא חשוב לא פחות מהשמירה על מניעת חרקים.