לגיטימצה לשמאל

השאלה: שלום הרב.
האם מותר לי להיות רשומה לאתר המתקרא "דתי", אך מתבטא בביטויים של שנאת ישראל וכפירה באמונה הפשוטה של בעלות עם ישראל על ארצו?

אני חוששת שבעצם היותי רשומה לאתר זה, הנני נותנת לגיטימציה להגברת שנאת ישראל ולדיבורים פומביים על דברים הנוגדים את אמונתי.

אשמח לתשובה,
ולבירור פנימי של כל אחד מאיתנו,
אלישבע.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 9:16:48 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני מכיר את האתר הנ"ל, ועל כן אינני יכול לענות ישירות.
אין להיות מצורך לכל מי שלא נוהג כדרך התורה, וזקני ירושלים לא היו נכנסים לסעודה אלא א"כ יודעים מי סועד עמם. וכן בכל דבר אל לאדם להיות מחובר למהלך שיש בו אנשים שאינם מעולים. אם יש צורך אפשר להשתמש אבל לא להיות רשומים בפרהסיא.