נידה - דחוף!

השאלה:

שלום רב,
היום בבוקר הפסקתי לקחת את הגלולות ואני צריכה לקבל מחזור בעוד מספר ימים אבל דיממתי כבר מהיום כתוצאה מביקור אל רופאת נשים אשר פצעה אותי בבדיקה.
האם אני נידה? חשוב לציין שאין זה יכול להיות מחזור כי הפציעה קרתה עוד לפני שהפסקתי לקחת את הגלולה. תודה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 8:18:25 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן עקרוני את צודקת בדברייך שאם הדימום הגיע מהבדיקה לפני הפסקת לקיחת הכדורים, הרי שאין זה דם מחזור, אבל צריך לשאול את הרופאת נשים האם היה דימום במהלך הטיפול שהיא טיפלה בך. אם היא אומרת שהיה פצע הרי שאת טהורה עד בוא המחזור הרגיל.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון[