תספורת

השאלה: תמיד הייתי רגיל להגיד לספרים לספר אותי על מס´ 1 במכונה כי לא חשבתי שיש עם זה בעיה וגם אף פעם לא העירו לי שזה אסור, אבל מצד שני גם יש לי שיער עבה וצפוף שעדיין בולט גם עם מס´ 1 (בגלל זה אני משתדל להסתפר כמה שיותר קצר). האם בסדר להסתפר עם מס´ 1 במכונה במקרה של שיער מסוג זה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/6/2013 1:08:21 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני יודע מהו מספר 1 במכונת התספורת שלך, אבל אם נשאר מעט מהשערה שאפשר להכיר בה שהיא חלק מהשערה, אין בכך איסור גילוח בתער, שבו עוקרים את השערה מעיקרה.