כתיבה בחול המועד

השאלה: שלום כבוד הרב!
היתוודע לי שאסור לכתוב בחול המועד סוכות כאלו מיום שלישי השנה , ו.. חלק אמרו לי שזה של מחמירים וחלק לא .
שאלתי היא , יש לי מבחן במתמטיקה בדיוק אחרי סוכות ואני צריכה תרגול ואפילו הרבה , ואני גם צריכה להכתב הכתבות באנגלית שזה דורש הרבה תרגול בכתב כמובן.
מה אתה אומר? מותר לי לכתוב לחול המועד סוכות .. ובכלל למה אסור לכתוב אני לא עושה שום דבר אסור או משו..

תודה רבה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 1:40:59 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

חול המועד הוא כמו שבת וחג, אלא שיש דברים שהתירו בחג ויש דברים נוספים שהתירו בחול המועד (הבערה, מוקצה, הוצאה וכדו´). כל שאר הדברים נאסרו אלא א"כ זה דבר האבד ממש.
אם אין ברירה ויש דברים שהם דבר האבד, עדיף לעשות זאת על מחשב בלא לשמור את הקבצים.

חג שמח