כתיבה בחול המועד

השאלה: לרב שלום!
רציתי לדעת מה איסור כתיבה בחול המועד כולל, האם זה כולל גם פטירת תרגילים במתמטיקה? סיימתי עכשיו ברוך ה´ פסיכומטרי ותיכננתי להשלים את כל החומר שהפסדתי בבית הספר בסוכות ושכחתי שיש איסור כתיבה הדבר ממש קריטי כי מיד אחרי סוכות מתחילים מבחנים בכול הנושאים שהפסדתי
אשמח לתשובה מהירה
חג שמח!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/7/2013 1:57:14 AM
בס"ד

מועדים לשמחה

יש איסור פתירת תרגילים בחול המועד. אפשר לעבור על החומר ללא כתיבה, אלא לקרוא את החומר ולאחר החג להשלים את הצריך כתיבה. אם אמנם אין כל אפשרות אחרת, אזי אפשר לכתוב בשינוי, דהיינו לא בצורה ישרה אלא עקומה.

מועדים לשמחה