כתיבה בחול המועד

השאלה:

שלום לך הרב ופסח כשר ושמח !
אני תלמידה בבית ספר ויש לי מבחן אחרי הפסח על חומר גדול במתמטיקה
רציתי לשאול אם אני יוכל לכתוב לצורך למידה למבחן שמאוד חשוב שאני יצליח בו

בנוסף לחברתי יש בערך 90 תרגילים שמהם עשתה בערך 50 האם היא תוכל לכתוב בחול המועד לצורך למידה והשלמת השיעורים ?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/31/2013 1:47:41 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מעריך שהיה זמן לפני החג ויהיה זמן גם לאחר החג לעשות את התרגילים הללו, ועל כן אין לעשות, אולם אם המצב שאי אפשר לדחות את עשיית התרגילים, כדאי לעשות על מחשב ללא שמירה של הקובץ.

חג כשר ושמח