הרב שאול ישראלי זצ"ל

השאלה:

שלום כבוד הרב,
אני עסוק בכתיבת עבודת דוקטורט על משנתו ההלכתית של הר שאול ישראלי זצ"ל. (בהזדמנות יצא לי גם לשוחח אתכם על כך בקצרה בבר-אילן לאחר אחת מהשיעורים שלך בכולל שם.)
רציתי לשאול ולבקש אם יש לכבודו מאמרים בהם עסקת בדמותו של הרב ישראלי?
שמעתי למשל שכתבת מאמר בעלון של הישיבה לצעירים אך איני מצליח להגיע אליו דרך הספריה בבר-אילן - האם יש לך עותק של המאמר שתוכל לשלוח במייל, או עותק מכל מאמר אחר בו עסקת בהנהרת דמותו ועוד יותר מכך שיטתו ומשנתו ההלכתית?

בתודה רבה רבה מראש,

נ.ב. מאמרך בספר גאון בתורה ובמדות שהוציא לאור חתנו מצוי כמובן בידי

התשובה

הרב יעקב אריאל |

אין לי עותק

תפנה לישיבה לצעירים