ראש השנה

השאלה: שלום,

אני חוזר בתשובה ורציתי לדעת לגבי מעבר ברגל מעיר לעיר בראש השנה.

אני חוגג את ערב ראש השנה עם משפחת אשתי בעיר הסמוכה לעיר שאני גר בה, בכדי לא להכביד באירוח של כל החג, האם אני יכול לחזור ברגל בערב החג לביתי שהוא בעיר הסמוכה. המעבר הוא בין הערים רעננה לכפר סבא.

בברכה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/20/2013 2:46:32 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

עד כמה שאני מכיר יש ערוב בין שתי הערים המוזכרות. אולם תשובה מפורטת צריך לבקש במועצה דתית של רעננה ו/או כפר סבא, שהם יודעים בדיוק כיצד מהלך הערוב בערים אלו.