שיעור

השאלה: שלום
אני לפני חתונה וחשוב לי מאוד שחבר שלי ילך לשיעור תורה או שילמד משהו, אפילו שעה בשבוע! (אני חושבת שבלי זה הוא לא יוכל לשמור עיניים ולא נוכל לקיים חיים שפויים ודתיים)אמר שהוא מוכן אבל לא כרגע....אני חוששת שזאת הבטחת שב שהוא ילמד בעתיד.
איך אני יכולה לגרום לו בדינות ללכת ללמוד? הוא יודע שזה חשוב לי!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 2:50:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב.

כדאי להמשיך לטפטף את הדברים, אולי גם לשלוח אנשים מסביב שמכירים אותו שיגידו לו את חשיבות הלימוד. ואולי אפשר גם בשלב מסויים ללכת יחד לשיעורים המיועדים לבנים ובנות (בהפרדה) וכך להרגיל ולהאהיב אצלו את התורה.