הבאת אוכל בקלנועית בשבת

השאלה: שלום הרב !

ההורים של אישתי באים אלינו לאכול סעודה שלישית מדי פעם, אנחנו גרים באותו יישוב. אימא של אישתי משתמשת בקלנועית עם מתקן לשבת של צומת, נראה לי. היא נוהגת להביא איתה מאכלים אלינו בשבת, האם זה בסדר לאכול מהם? מאידך, אם לא, היא מאוד תפגע כנראה. האם מותר לאכול מהמאכלים ?
תודה רבה !

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/13/2013 5:03:11 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מכיוון שאפשר היה להביא את האוכל בכל דרך כולל רגלית א"כ ההבאה בקלנועית לא אוסרת את המאכל ואפשר לאכלו, ובייחוד שכנראה ההורים של אשתך גם נהנים מהמאכל.

שבת שלום