מכירת זכיונות

השאלה: שלום לכבוד הרב,
אני שותף בחברה חדשה שיש לה מוצר חדש בתחום הגלידות ,העסק שלנו כשר ולא פתוח בשבת.
יש לנו הרבה פניות לתת זכיונות לעסק , אך , דורשים מאתנו לא להגביל אותם בפתיחת העסק בשבת.
שאלתי היא האם ניתן לתת להם זיכיון כאשר הם יפתחו בשבת,ואנחנו לא שותפים בעסק אלא רק נותנים את הזיכיון(כמו ארומה שיש להם סניפים כשרים ולא כשרים)יש לציין שיש לי שותף חילוני שמאיים לפרק את העסק אם לא ניתן את הזיכיונות
מה עושים? אודה על תשובה מהירה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/13/2013 9:25:31 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לא הבינותי האם הזכיון פרושו שאתם תקבלו רווחים על היות העסק השני פתוח בשבת או שאתם מוכרים מט\וצר ואין עוד קשרי מסחר ביניכם. נא לפרט מה כולל הזכיון.

צום החמישי לששון ושמחה