נסיעה לחו''ל לפני כניסת שבת

השאלה: שלום כבוד הרב

ב"ה אני טס לחו"ל עוד חודש, הטיסה היית אמורה להיות ביום שישי בשעה 9 בבוקר - שעתיים טיסה, זאת אומרת שבשעה 11:00 אני כבר מגיע למדינה אליה אני נוסע.

היום התקשרו אליי מחברת הנסיעות ואמרו לי שדחו לי את הטיסה באותו היום (יום שישי) בשעה 15:00 בצהריים. השבת נכנסת באותו שבוע ב 18:53.

לפי הזמנים עם הכל עובר תקין אני אמור לנחות במדינה ב 17:20 ב"ה, אני לא יודע מה לעשות, קצת מדאיג אותי כל העניין הזה ואני מפחד לחלל את השבת בעקבות עיכוב בטיסה או בכניסה למלון.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 5:23:56 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין לצאת לטיסה זו יש לבטלה.