שאלה דחופה לפני חג השבועות

השאלה:

השנה חג השבועות חל במוצאי שבת וכך יוצא שכבר אין צורך בפלטת השבת, האם ישנה אפשרות שחיבור הפלטה יעשה מלכתחילה ע"י שעון שעון שבת ובזמן שהפלטה כבויה לדוגמא בשעה 15:00 בצהריי שבת, אפשר יהיה לדחות את הדלקתה של הפלטה עד לזה שהיא לא תדלק בכלל מאותו הרגע או אפילו שתידלק רק לזמן מועט... אודה לתשובתך לפני החג כי בעלי אינו שומר שבת ואני כן ואני חוששת שיכבה אותה בצאת השבת...

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 11:39:56 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר לגרום לכך שהפלטה לא תדלק כלל, לא על ידי שינוי המצב אלא המשכת מצב, דהיינו בשעה שאיננה דולקת אפשר להמשיך את המצב (בד"כ זה על ידי לחיצה על לחצנים קטנים).

שבת שלום וחג שמח