דחוף מאוד!

השאלה: שלום, אתמול ערכנו בבית החדש את קביעת המזוזה בבית.. בעת קביעת המזוזה עבר לי בראש שחס וחלילה היה לי רע בבית ויהיה פה יצר הרע..
אני לא מפסיק לחשוב על זה אני מפחד שזה כל החיים ירדוף אותי כל העניין הזה.. מה עושים כבוד הרב?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/15/2013 5:49:36 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם אתמול קבעתם מזוזה בבית חדש, תחנכו את הבית גם בדברי תורה, וזו ההגנה הטובה ביותר שיש לבית, שנכנסים אליו בדברי תורה. על כן אסוף מידידך ומחבריך ועשו לימוד בבית החדש, ובכך יסורו כל המחשבות הרעות.