הייתי עם אישה נשואה

השאלה: שלום,
אני לא יודע למי להפנות את השאלה הזאת לאיזה רב מבקש מכל מי שיכול לעזור שיענה לי בבקשה!
היום הייתי עם אישה נשואה שהכרתי דרך האינטרנט אני מצטער ומתייסר ברמות אני מפחד !אפילו מפחד מאוד שדפקתי לי את כל החיים!כי אומרים שזה . שנים רעות האם יש משהו כזה בתורה?
איך אפשר לתקן את המעשה?
האם להניח תפילין תעזור ולהתפלל בבקשה חייב את עזרתכם
חשוב לציין שאני חילוני אבל מאמין אבל הפעם לא היית מספיק חזק

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/15/2013 5:26:33 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי מכתבך נראה שחרטה יש אצלך, אולם לדרכי התשובה זה לא מספיק, כיוון שצריך גם קבלה לעתיד (קבלה אמיתית שלא יחזור לזה החטא), כמו כן יש צורך בווידוי על המעשה. וכן יש לעשות תשובה מעשית, שתכלול לפחות צום ארבעים יום. לאדם חלש יש מקום להקל מהתעניות אבל לאדם בריא בייחוד בימי החורף הדבר לא קשה במיוחד.