תפילה

השאלה: שלום הרב,
ישנה בעיה שדי מציקה לי כבר הרבה זמן,אני דתייה אבל הבעיה היא שמשום מה אני פשוט לא מצליחה להתפלל,אני פשוט לא מצליחה להתרכז,הרבה פעמים כבר אמרתי לעצמי ש-זהו! ממחר אני מתחילה להתפלל בכוונה שלמה!אבל כל הזמן שאני מגיעה לרגע האמת,זה לא מצליח לי ואני שוב פעם לא מצליחה להתרכז,אני באמת רוצה להודות לקב´´ה שהעיר אותי בבוקר ושאני בסדר ואין לי שום מגבלות ברוך ה´´ אבל - אני פשוט לא מצליחה,לא מצליחה להתרכז... האם יש פתרון לבעייתי?!.. אודה לך מאוד אם תוכל לענות על שאלתי..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/13/2013 1:35:55 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

המגיד אמר לבית יוסף שישתדל לצייר את האותיות לפניו בזמן התפילה וזה יביא אותו לריכוז.