תפילה לה´

השאלה: יש לי בעיה כל פעם שאני בא להתפלל על איזה משהו {פרנסה , זיווג , וכדומה..} , פתאום קופצת לי מחשבה כזאת רגע ואם ה´ לא רוצה שאני יקבל את זה { זה לא טוב לי , לא מגיע לי , וכו..} אז אני אומר מה התפילות יעזרו אם גם ככה אני לא צריך לקבל את זה וזה מוריד את כל החשק והכח של התפילה שהיה מקודם.. האם זה נכון מה שאני חושב ? ואם לא אז מה צריך לחשוב..?
תודה רבה..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/13/2013 1:41:20 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

צריך לחשוב שהקב"ה מתאווה לתפילתם של ישראל (עקרות, חלשים, רווקים וכל הנצרך לישועה) הקב"ה עשה עקרות כדי שהאמהות תתפללנה, כן גם אנחנו מתאווה הקב"ה לתפלתנו היוצאת מעומק הלב.