אני די לא בטוח בעצמי

השאלה: אני די לא בטוח בעצמי אני יודע שאני לא מפחד מבא המשיח אבל הרב תקרא את זה:
http://www.geocities.com/mashiach66

האם זה נכון? האם עד כדי כך ייסורים נעבור? בכלל האם זה נכון?

עמיאל.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 6:44:12 AM
בס"ד חנוכה תשס"ו

שלום לך עמיאל

קראתי את דבריך וראיתי את האתר שציינת, והנני להודיעך שכל הדברים הללו הם דברי הבל ורעות רוח, שהרי הרמב"ם (הל´ מלכים פיב ה"ב) כתב "וכל אלו הדברים וכיוצא בהן לא ידע אדם היאך יהיו עד שיהיו, שדברים סתומים גם אצל הנביאים" א"כ אנו לומדים שהדברים סתומים וכיצד יבוא כעת אדם ויגיד כיצד יקרו, הרי הרמב"ם אמר שאי אפשר לדעתם, וכיצד יכול אדם להגיד אני יודעם, נראה שאלו שרלטנים כותבים על ימות המשיח.
על כן למד את הל´ מלכים פי"א, יב, ושם תמצא את האמת על ימות המשיח, ובטוח אני שההולך בדרך האמת ואיננו מחפש אתרים הזויים יראה אור גדול.