הטבח הנורא בממרכז!!!

השאלה: בס"ד
שלום כבוד הרב !!!

אחרי הטבח הנורא שקרה בישיבת מרכז הרה וישל"צ שהמדינה לא עושה כלום כדי לפגוע במי שפגע בליבה של הציונות הדתית האם אנחנו בטור אנשים יכולים לקחת את החוק אלינו לידיים כי זה לא נקמה אלא זה "דם תחת דם".. האם אפשרי לעשות מצב שכזה לקחת את החוק לידיים שלנו ולעשות מה שהממשלה בכלל לא עושה??

שיהיה לך שבוע טוב ומבורך
חיים יהודה ת"א

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 5:22:11 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

באופן כללי רק המדינה אחראית על הבטחון בארץ ישראל. כך שאין מעמד לאדם פרטי במציאות זו, אלא א"כ רואה או יודע על גוי מיוחד שהוא הורג או פוצע יהודים.