יצאה מהארץ

השאלה: שלום, רציתי לשאול- למה יש אסור לצאת מהארץ לטיול? והרי המגורים בארץ קבועים חוזרים לארץ.  אני מבינה שיש את קדושת א" אבל זה לא שעוזבים, אלא רואים עולם וחוזרים והרי הק"בה ברא גם את שאר ארצות אז למה לא לטיילל בהם? אני מדברת על אדם שמטייל הרבה בארץ ישראל ומכיר כל רגב אדמה שלה לא אדם שרוצה לטייל בחוץ לארץ בלי שאפילו טייל בארצו.בתקוה לתשובה מהירה הילה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 7:12:28 AM
שלום לך

מכיוון שהנושא כבר נידון במאמר, הרי מפנה אותך למאמר בעניין איסור יציאה לחו"ל ולאלו מטרות אפשר לצאת.
/02403.htm

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
כפר דרום גוש קטיף

אתר המכון: