הלכה לחולה ביום כיפור

השאלה: רציתי לשאול אם יש אפשרות שתפנו אותי לרב פוסק הלכה שיש לו ידע רחב בתחום הרפואה או שהוא אפילו רופא.
הסיבה היא שיש לי איזה בעיה עם המערכת ההורמונלית בגוף- היא לא עובדת באופן טיבעי עקב ניתוח בראש.
הבעיה שבעקבותיה אני מעוניינת לשוחח עם רב-רופא היא שאין לי ספיגת נוזלים בגוף- ההפרעה הזו נקראת "דיאבטיס אינסיפיטוס" (גם היא נוצרה בעקבות הניתוח). יש איזשהו ספריי שאני משתמשת בו והוא עוזר לי לכמה שעות אבל כאשר השפעתו מתפוגגת אני פשוט הופכת למטורפת (תסלחו לי על הביטוי) זה ממש כמו בולמוס שתיה מאוד מאוד חריף. זה מגיע לפעמים לשתיית 1.5-2 ליטר ב10 דקות.
כמובן שמיד אני לוקחת פעם נוספת את הספריי אבל עד שהוא מתחיל להשפיע עליי בנתיים אני ממש סובלת.
אני אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני חייבת לדעת מה לעשות ביום כיפור.
אני מודה לכם מראש.
שנה טובה וגמר חתימה טובה ב"ה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 3:13:13 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ישלח ד´ רפואה שלמה בקרוב, נא לפנות למכון שלזינגר העוסק ברפואה והלכה. הכתובת שלו היא:
http://www.medethics.org.il/siteHeb/pages.asp?page_id=35&cat_id=6

רפאוה שלמה

כתיבה וחתימה טובה