לקיחת תרופות

השאלה: ברצוני לדעת מה עלי לעשות ביום כיפור לגבי התרופות שאני נוטלת באופן קבוע. תרופות אלו אסור לקחת על קיבה ריקה
התרופות: רסיטל - 2 כדורים בבוקר
לוריוול 3/4 ביום 1 בלילה
נירו 1/4 כד´ בלילה
סיינמט 1 כפול 3 פעמים ביום
סקורל 1/2 בלילה
בנוסף לתרופות הנ"ל שאני נוטלת באופן קבוע השבוע התחלתי גם באנטיביוטיקה מוקסיפן למשך 10 ימים 3 פעמים ביום

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 1:25:29 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

תחילה יש לבדוק אצל רופא אלו תרופות חייבים לקחת ומה שאפשר לדלג ביום אחד. כמו כן צריך לשאול אם התרופות שחייבים לקחת מזקיקות אוכל או שתיה בלבד. לאחר שיתקבלו התשובות מהרופא אפשר לחזור ולשאול.

חתימה טובה