צום יום כיפור

השאלה: אני חולת קרהון כ15 שנה מצב המחלה כרגע בהתקף קשה ובנוסף יש דלקת פרקים חריפה לוקחת תרופות - 40 מ"ג פרדניזון ליום  50 מ"ג אימורן ליום ופעם בשבועיים זריקת יומירה לאחר שיחה עם הרופא המטפל נאמר לי שאם לא היו לי יציאות מרובות ואין חשש שתיבש אני יכולה לצום  בנוסף  אני כ4 חודשים לאחר לידה ומניקה את התינוק מה עלי לעשות לגבי הצום  הן מפחינת המחלה ומפחימת הנקת התינוק

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 1:13:13 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לצערי השאלה הגיעה לאחר יום הכפורים. אני מקווה שהכל עבר כשורה.