אלפרו בפסח

השאלה: שלום,
בני בן השנתיים אלרגי לחלב, ביצים, בוטנים שומשום ויש הרבה דברים שהוא לא אוכל... הוא אוכל כל בוקר מעדן סויה (כמו דני, של חברת אלפרו)
ובו אנחנו מערבבים לו גם תרופה לאסטמה. אין במוצר גלוטן אך לא רשום עליו כשר לפסח. האם הוא יכול לאכול אותו בפסח (בכלים חד פעמיים)?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/31/2013 8:23:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

א. למעדן אלפרו יש כשרות בית יוסף, יש לפנות אליהם כדי לבדוק את השאלה הזאת. בכו"א אם הבעיה היא רק של סויה, ויש צורך שהילד יאכל בגלל התרופה, אפשר להקל בכלים נפרדים.

חג כשר ושמח